Ons team

Ons team

Onze ervaren kapsters zorgen voor een prachtig eindresultaat zodat je blij en tevreden de deur weer uit gaat. Daar gaat het bij ons om. Een gezellige en ontspannen ervaring waar je met een tevreden gevoel op terug kunt kijken. 

Marielle Houweling

Voordat ik IN4HAIR in Assendelft startte was ik  IN4HAIR Uitgeest gestart samen met Margret. Het is zo’n mooi concept dat ik dat zelf door wilde zetten in mijn eigen dorp Assendelft. Ik kan nu al zeggen dat we een ontzettende leuke en gezellige klantenkring hebben.

Iris van Kuik

Ik ben Iris en ben vanaf september 2019 werkzaam bij In 4 Hair. Op 15 jarige leeftijd ben ik begonnen bij Hairstyling Nely in Koog aan de Zaan. Daar heb ik mijn opleiding kunnen volgen en doorgegroeid als Allround kapster. Na 5 jaar ben ik daar weg gegaan en ben ik terecht gekomen bij Galjé Kappers in Amsterdam Noord. Ik heb daar veel cursussen mogen volgen en trainingen mogen geven en uiteindelijk had is daar een leidinggevende functie. Maar na 10 jaar en 2 kinderen verder wilde ik graag iets dichter bij huis werken en ben ik hier bij de gezellige meiden van IN4HAIR binnengestapt waar ik nu met veel plezier werk!

Nancy Dos Santos

Ik ben Nancy, ik werk met heel veel plezier bij IN4HAIR. Ik zit al 24 jaar in het kappersvak en heb altijd in Zaandam gewerkt bij Team Kappers. Daarna heb ik even een korte pauze gehad totdat ik Marielle tegen kwam en het idee ontstond om hun team te versterken. Nu ben ik vol enthousiasme aan de slag bij In4Hair in Assendelft.

Petra Kat

Ik ben Petra en werk al vanaf het begin bij IN4HAIR in Assendelft en doe dat nog steeds met heel veel plezier. Daarvoor heb ik 30 jaar bij Team Kappers in Zaandam gewerkt, daar gaf ik trainingen en heb zelfs aan Marielle het vak geleerd.

Sharon

Mijn naam is Sharon.

Ik ben sinds 1december werkzaam bij Kapsalon IN4HAIR , daarvoor werkte ik 4 jaar voor Brainwash in Alkmaar. Ik ben mama van een geweldig zoontje. Door nu in het dorp te werken ben ik dichter bij huis en bereikbaar voor de kleine man. Mariëlle ken ik nog van vroeger dat haar kinderen klein waren heb ik opgepast op haar kinderen. Het voelt daardoor zeer vertrouwd dat ik nu bij Mariëlle in de kapsalon werk. Ik ben blij met deze kans. Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin en voel me erg welkom in het gezellige team van IN4HAIR.

Isabella

Mijn naam is Isabella

Sinds Oktober 2022 loop ik stage in de kapsalon van In4hair Assendelft. Naast mijn theorie/praktijkopleiding op het Nova college hoop ik ervaring op te doen in een gezellig team waarbij we elkaar goed kunnen aanvullen.
De salon in assendelft is een prachtige winkel en er werken geweldige collega’s die mij goed kunnen helpen in mijn opleiding. Ik ben blij dat ik bij mijn moeder / eigenaresse van In4hair Assendelft, de kans krijg haar ook als leermeester te mogen ervaren. Ik vind het fijn om veel klanten te mogen ontvangen en mijn uiterste best voor jullie te doen.