Het team

Onze ervaren kapsters zorgen voor een prachtig eindresultaat zodat je blij en tevreden de deur weer uit gaat. Daar gaat het bij ons om. Een gezellige en ontspannen ervaring waar je met een tevreden gevoel op terug kunt kijken.

Marielle Houweling

Voordat ik IN4HAIR in Assendelft startte was ik  IN4HAIR Uitgeest gestart samen met Margret. Het is zo’n mooi concept dat ik dat zelf door wilde zetten in mijn eigen dorp Assendelft. Ik kan nu al zeggen dat we een ontzettende leuke en gezellige klantenkring hebben. 

Petra Kat

Ik ben Petra en werk al vanaf het begin bij IN4HAIR in Assendelft en doe dat nog steeds met heel veel plezier. Daarvoor heb ik 30 jaar bij Team Kappers in Zaandam gewerkt, daar gaf ik trainingen en heb zelfs aan Marielle het vak geleerd.

Nancy Dos Santos

Ik ben Nancy, ik werk met heel veel plezier bij IN4HAIR. Ik zit al 24 jaar in het kappersvak en heb altijd in Zaandam gewerkt bij Team Kappers. Daarna heb ik even een korte pauze gehad totdat ik Marielle tegen kwam en het idee ontstond om hun team te versterken. Nu ben ik vol enthousiasme aan de slag bij In4Hair in Assendelft.